D. 27/3-20

Vitus Guld har stadig åbent for fysiske kunder der ønsker at sælge guld eller sølv, og vi tager stadig forholdsregler mht. sprit, handsker og afstand. Man kan også sende sit guld og sølv til os, se venligst link her

Vi er i tæt kontakt med Schweiz løbende ang. investerings guld og sølv og vi har fået allokeret nogle produkter der ankommer løbende. Vi har rigtig mange kunder pt. og vi tager ordrene i kronologisk rækkefælge. Der er forventeligt ekstra leveringstid og vi forbeholder os stadig retten til at annullerer ordre fra kunder hvis varer vi ikke kan få hjem fra Schweiz.

D. 25/3-20

Vi er i tæt dialog med Schweiz ang. FYSISKE guld og sølv produkter. Raffinaderierne er så småt begyndt at lukke ned, hvilket gør det ekstraordinært svært at få fysiske guld og sølv produkter. Vitus Guld arbejder på højtryk for at skaffe guldbarrer og sølvbarrer til vores lager. Vi holder vores kunder løbende opdateret omkring situationen.

 

D. 23/3-20

Webshoppen har åbent på alle hverdage. Weekend Lukket.

Indtil videre kan du godt investere i guld og sølv, men vi skal have en straks overførsel af beløbet til vores bankkonto inden 15 min efter gennemført ordre da vi ringer og lukker prisen i Schweiz. Leveringstid på nuværende tidspunkt er 10-14 arbejdsdage. Priserne stiger på alt fysisk guld og sølv, grundet den massive efterspørgsel verden over, selvom børsprisen falder. Dette er fordi produktionen i Schweiz har svært ved at følge med og at det er et globalt fænomen at folk kaster sig over guld og sølv i disse tider. Børsprisen afspejler også alt det ”papir” guld der handles og at det fysiske underliggende produkt faktisk ikke fylder meget i markedet kontra papir delen.

Alle Ordrer på guld og sølv forbeholder vi os retten til at annullere hvis vi ikke kan få varerne hjem til vores kunder grundet logistik problemer / udfordringer med produktionen i Schweiz. Vi beklager men dette er uden for vores kontrol. Vi opdaterer løbende.

Vi forbeholder os retten til at skifte imellem forskellige mærker på guldet, dvs. har man bestilt Argor-Heraeus kan man risikere at få en Metalor, samme guld til samme pris, dog et andet mærke. Dette spiller ingen rolle for din investering da begge mærker er fra Schweiz.

d. 23/3-20

Er det sikkert at sælge sit guld?
Hos Vitus Guld har vi åbent og vi tager stadig imod kunder dog uden håndtryk. Vi har åbnet vores dør så man ikke skal tage i dørhåndtaget når man skal ind til os. Vi har håndsprit samt toilet med masser af vand og sæbe. Vi passer på hinanden og vores kunder ved at følge myndighedernes råd ang. maks. 10 personer. Vorres dørklokke sprittes af efter hver kunde, og man får udleveret handsker ved indgangen i vores reception. Vi holder afstand til vores kunder ved mødet men det er nødvendigt at booke en tid hos os da vi ikke tager imod uanmeldte kunder . Guldpriserne svinger meget i øjeblikket og derfor kan priserne ændre sig i løbet af dagen.

Du har også muligheden for at sende dit guld og sølv til os, vi betaler selvfølgelig for fragten. Du kan læse mere på vores hjemmeside, da du skal udfylde en formular for at vi kan sende dig en fragtlabel du kan komme på pakken.

d. 19/3-20

Kan jeg stadig investere i guld?
man kan stadig godt bestille guld og sølv hos os men vi har rigtig travlt da mange verden over søger tilflugt til guld og sølv som investering. Dette øger presset på producenterne i Schweiz som i øjeblikket har en leveringstid på 10-14 arbejdsdage. Dette er den info vi har i øjeblikket og vi opdaterer vores side løbende. Vi forbeholder os retten til at skifte imellem forskellige mærker på guldet, dvs. har man bestilt Argor-Heraeus kan man risikere at få en Metalor, samme guld til samme pris, dog et andet mærke. Dette spiller ingen rolle for din investering da begge mærker er fra Schweiz. Heimerle-Meule Produkter i guld er i øjeblikket udsolgt hos os.