Guld

guld priser hos vitus guldSælg guld til Vitus Guld i Aarhus og få Jyllands højeste priser for brugte guld og sølv smykker, der ikke bruges mere. Vitus Guld har været repræsenteret i Aarhus i snart 4 år og er blevet godt modtaget af kunder såvel som samarbejdspartnere såsom antikvitetsforhandlere, guldsmede og andre opkøbere som har valgt at sælge deres guld til Vitus Guld i Aarhus.

Grunden er at vi giver de højeste sølvpriser for gammelt bestik eller smykker der ikke bruges mere og at vi tilbyder de højeste guldpriser for guld lige meget hvilken form eller design det er i. Det kan være gamle armbånd, ringe, tandguld, øreringe, halskæder, vedhæng og rester fra produktionen i industrien. Vi køber bestik i 3 tårnet sølv, korpus, dæk tallerkner, smykker, kaffekander, skåle og provins sølv der ikke er stemplet med tre tårne. Vi køber også 2 tårnet bestik men prisen er en del lavere da det er en tynd sølvbelægning. Vi køber alle stemplet såvel som ustemplet guld og sølv effekter. Grunden til dette er at vi kan teste det via en x-ray metode hvor vi kan måle hvilke metaller som materialet består procentuelt af.

Vi er de eneste i Jylland der tilbyder vores kunder en sikker vurdering af deres guld og sølv med en x-ray test. Vi er specialiseret i at opkøbe guld og sølv og kan grundet vores ekspertise og snart 10 års erfaring tilbyde højere priser for dit guld og sølv end din lokale guldsmed gør. Der er enormt forskel på hvilke priser opkøberne giver ved salg af guld i Aarhus derfor anbefaler vi at man tjekker de forskellige opkøbere når man skal afsætte sine smykker i Aarhus. Vitus Guld ligger på runetoften 14 i flotte ny istandsatte lokaler hvor vi har gjort det let tilgængeligt for kunder at sælge deres guld og sølv i Aarhus til Jyllands højeste guldpriser og sølvpriser.