Guldabonnement

Vitus Guld lancerer ny investorplatform

Vi har netop lagt sidste hånd på vores nye investorplatform, som vi har arbejdet intensivt på gennem det seneste halve år. Vores håb er at få udbredt danskernes kendskab til mulighederne for investering i ædelmetaller, og vores investorplatform er derfor ikke begrænset til vores kunder, men er åben og gratis at anvende for alle. Det er et værktøj, som investorer kan bruge til at overvåge deres portefølje af fysisk guld og sølv – uanset om det er købt hos os eller andre steder. I vores investorplatform kan du altid logge ind og se din totale beholdning i vægt og værdi samt følge dit afkast.

Vores nyudviklede investorplatform har 3 funktioner:

1. Overblik over din beholdning af guld, sølv og platin

Når du har oprettet en konto på vores investorplatform, kan du straks indtaste dine tidligere køb, så du kan følge med i prisudviklingen. Her får du et fantastisk overblik over din beholdning, som er opdelt på Guldkonto og de øvrige beholdninger, som du selv vælger – fx bankboks. Du kan arrangere det efter købsfakturanummer og har mulighed for at uploade den pågældende kvittering. Du kan til enhver tid ændre hver position, hvis du fx sælger lidt fra en af købsfakturaerne, hvorefter din beholdning automatisk opdateres.

Dette er udviklet som en ekstra service og funktion frit tilgængeligt for alle, som gør det overflødigt at bøvle med Excel-ark for at holde styr sin fysiske beholdning af guld, sølv og platin.

2. Guldkonto

Som bruger får du automatisk oprettet din personlige Guldkonto, hvortil du nemt kan købe guld, som opbevares hos os og få det udleveret fysisk, når du måtte ønske det.

Når du køber guld til din Guldkonto kan du løbende logge ind og følge med i prisudviklingen for din beholdning. Du kan til enhver tid sælge dit guld igen online og realisere din fortjeneste, men du har også mulighed for at få dit guld udleveret i fysiske guldbarrer. Du betaler blot produktionsomkostningerne. Vi sørger for, at det guld, du køber reserveres til dig på vores konto hos vores anerkendte leverandør i Schweiz. Dette er din sikkerhed for, at guldet altid er tilstede fysisk.

Fordelen med denne løsning er, at du opnår en lavere købspris på guldet end ved at købe en fysisk guldbarre med det samme, da du kan akkumulere dine opkøb og minimere produktionsomkostningerne – og ved salg online kan du faktisk helt undgå at betale produktionsomkostninger.

3. Tilmeld dig et Guldabonnement

Du kan tilmelde dig vores Guldabonnement, hvor du vælger et månedligt beløb, som investeres i guld. Den løbende investering forløber helt automatisk på samme måde som de fleste kender det fra deres normale pensionsopsparing – det ene udelukker ikke det andet. Rent praktisk trækkes det valgte beløb den 1. i hver måned kl. 10:00. Beløbet omregnes ud fra kursen og kurtage til en mængde guld, som indsættes på din Guldkonto. Du modtager en kvittering pr. mail, hvor den opdaterede saldo på din Guldkonto fremgår.

Ved tilmelding betales første beløb med det samme, og guldmængden beregnes med det samme, hvorefter næste trækning sker den 1. kl. 10:00 i næste måned. Ved tilmelding i slutningen af en måned vil du altså blive trukket 2 gange inden for kort tid – men du modtager naturligvis også 2 portioner guld på din Guldkonto.

Guldabonnenter har også altid mulighed for at få guldet udleveret i fysiske guldbarrer ved betaling af produktionsomkostningerne, lige som du også altid kan vælge at sælge ud af beholdningen online.

Du kan naturligvis altid stoppe eller pause dit abonnement, når du ønsker det, men gennemførte handler kan ikke annulleres. Opsiger eller pauser du således abonnementet 2. februar, vil handlen 1. februar være gennemført og betalt som normalt, men der vil ikke blive handlet 1. marts. Der er tale om finansielle ydelser, hvor der ingen returret er. Du kan også pause dit abonnement og vælge hvornår det igen skal aktiveres. Ved pause af Guldabonnementet kan du vælge automatisk genaktivering igen efter 1, 2, 3, 6 eller 12 måneder.

Du kan også til enhver tid ændre beløbet for dit Guldabonnement op eller ned. Dette kan ændres online, når du er logget ind på investorplatformen.
Du kan læse mere og evt. oprette din egen konto på https://investor.vitusguld.dk

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload

sommer ferie lukket

Hele Vitus Guld holder sommerferie lukket i uge 28 + 29, fra d. 8 juli t.o.m d. 21 juli , vi er tilbage d. 22 Juli 2024.

Det er stadig muligt at købe guld & sølv på vores webshop

God sommer :)