Handelsbetingelser Vitus Guld

Bestilling af varer online.

En bestilling der er lagt på www.vitusguld.dk betragtes som en hensigtserklæring om at købe den bestilte varer til den aftalte pris på bestillingstidspunktet.

Efter bestilling af en ordre modtager du en faktura på den mailadresse du har angivet og bestillingen er herefter bindende. Bestillingen er gennemført når betalingen er modtaget af Vitus Guld.

Betaling:

Vitus Guld modtager følgende betalingskort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket fra din konto når varen er afsendt fra Vitus Guld. Vitus Guld dækker ikke eventuelle betalingsgebyrer pålagt af købers udsteder. Vitus Guld benytter en godkendt betalingsserver der krypterer dine kortoplysninger, en såkaldt SSL protokol. Dette sikrer at man ikke kan aflæse dine informationer.

Bankoverførsel:

Ved en bankoverførsel skal betalingen ske med en straks overførsel til Vitus Guld samme dag som bestillingen er afgivet. Påfør venligst faktura nummer i tekst til modtager ved betalingen via en bankoverførsel.

Såfremt betalingen ikke er modtaget på den førstkommende hverdag, annulleres ordren.

Ved en bankoverførsel bliver varen først sendt ud når Vitus Guld kan se betalingen på konto.

Levering:

Vitus Guld leverer på alle hverdage, og der benyttes her PostNord eller anden kurrer. Du vil modtage en mail fra leverandøren med et track and trace nummer så du kan følge pakken. Du vil modtage pakken iht. oplyst leveringstid. Bemærk venligst at der kan gå noget tid før du vil få en mail med sporingsnummer efter ordren er aflagt hos Vitus Guld. Skulle der opstå en forsinkelse bliver du kontaktet af Vitus Guld ang. Leveringstidspunktet.

Afhentninger af ædelmetaller i vores forretning, sker kun via forevisning af gyldigt billede-ID til den person som har aflagt ordren og hvor pengene er overført fra. Hvis der er betalt med betalingskort skal kortet ligeledes medbringes så vi kan tjekke at det er den rigtige person vi handler med.

Når kunden modtager ordren skal der kvitteres for modtagelsen og den sendes som værdipakke.

De angivne fragtbeløb er gældende ved levering i Danmark.

Levering til udlandet skal aftales med Vitus Guld.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamations ret iht. købeloven. Denne reklamation gælder for fejl i produktet såsom materiale eller fremstillings afvigelser.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader sket ved forkert håndtering af produktet.

Vitus Guld vil dække retur fragt omkostningerne i et rimeligt omfang.

Ved Returnering:

Al henvendelse og reklamationer bedes sendt til:

Vitus Guld
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre

Ansvaret for pakken overgår først til Vitus Guld når den er leveret og kvitteret for. Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Erstatning/Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende bankoplysninger så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. De 14 dage starter fra det tidspunkt hvor din vare/varer er modtaget.  Omkostninger forbundet med brug af fortrydelsesretten afholdes af kunden. Vi anbefaler at man sender med værdipakke eller som rekommanderet post, da vi her kan kvitter for modtagelsen. Forsendelsen af varerne er på eget ansvar.

Fortrydelsesretten skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra den dato i har brugt fortrydelsesretten skal i senest 14 dage efter returnerer forsendelsen/produktet.

Brug af fortrydelsesretten skal ske skriftligt på mail: info@vitusguld.dk. Det skal tydeligt fremgå at man ønsker at gøre brug af de 14 dages fortrydelsesret. Du kan også vælge vores Fortrydelsesskema og sende med retur.

Varens stand

Varen skal være i intakt forsegling. Varer hvor forseglingen er brudt kan ikke fortrydes. Varen skal være i samme stand som ved modtagelse og ikke være beskadiget.

Annullering af en ordre

Vitus Guld forholder sig rettigheden til at annullere en ordre hvis det ikke er muligt af omstændigheder som Vitus Guld ikke råder over. Mulige årsager kan være:

 • Nedbrud af it systemer
 • Fejl på priser angivet grundet fejl eller fejloplysninger fra ekstern leverandør.
 • Leveringsproblemer fra ekstern samarbejdspartner
 • Udsolgte produkter fra ekstern samarbejdspartner.

Behandling af kunde oplysninger

Vitus Guld behandler alle kunde oplysninger i overensstemmelse med gældende regler. Ved køb af varer på vores webshop accepterer du at modtage informationer omkring tilbud, kampagner, Trustpilot etc. Det kan også være eventuelle spm. Til en specifik ordre.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Vitus Guld ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

 • Dit navn
 • Din adresse
 • Din e-mailadresse
 • Dit telefonnummer
 • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 2 år, så du lettere kan handle ved os en anden gang].

 • Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Postnord eller GLS med henblik på levering af dine indkøb.
 • Behandling af personoplysninger – samtykke
 • Når du har lagt en ordre giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve eller Trustpilot invitationer, og du kan selv afmelde trustpilot ved modtagelse af mail fra dem.”, Vi behandle din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
 • Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at kontakte os på Info@vitusguld.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

 • Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
 • Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
 • Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger ’’Quickpay’’ og til håndtering af dine køb ’’Woocomerce’’.Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 • Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til
 • [Vitus Guld ApS
  CVR-nr. 33044666
  Søvangsvej 1-5
  2650 Hvidovre
  : 8980 1234
  E-mail: info@vitusguld.dm

 

 • Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
 • Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
 • Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.
 • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at skrive til ovenstående mail.
 • Hvis du ønsker at klage over Vitus Guld’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Klagemuligheder & Spørgsmål

Har du spørgsmål ang. En ordre eller generelle spørgsmål til hvordan et køb foregår, kan du ringe til os på 8980 1234 eller skrive en mail til os på info@vitusguld.dk så skal vi med glæde hjælpe dig.

Har du en klage over et produkt eller andet er du velkommen til at kontakte os så vi kan løse problemet. Vitus Guld har Danmarks bedste kundeservice så mon ikke vi finder en løsning der tilgodeser begge parter. Vi vil i hvert fald gøre vores ypperste for at du får en positiv oplevelse af os som firma og din handel med os.

Skulle det nu være tilfældet at du ikke er tilfreds med vores hjælp kan du klage til:

Konkurrence og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

 

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 8980 1234

Christian
Bestyrer i Hvidovre