Handelsbetingelser Vitus Guld

Bestilling af varer

En bestilling der er lagt på www.vitusguld.dk betragtes som en hensigtserklæring om at købe den bestilte varer til den aftalte pris på bestillingstidspunktet.

Efter bestilling af en ordre modtager du en faktura på den mailadresse du har angivet og bestillingen er herefter bindende. Bestillingen er gennemført når betalingen er modtaget af Vitus Guld.

 

Betaling:

Vitus Guld modtager følgende betalingskort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket fra din konto når varen er afsendt fra Vitus Guld. Vitus Guld dækker ikke eventuelle betalingsgebyrer pålagt af købers udsteder. Vitus Guld benytter en godkendt betalingsserver der krypterer dine kortoplysninger, en såkaldt SSL protokol. Dette sikrer at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Bankoverførsel:

Ved en bankoverførsel skal betalingen ske med en straks overførsel til Vitus Guld samme dag som bestillingen er afgivet. Påfør venligst faktura nummer i tekst til modtager ved betalingen via en bankoverførsel.

Såfremt betalingen ikke er modtaget på den førstkommende hverdag, annulleres ordren.

Ved bankoverførsel bliver varen først sendt ud når Vitus Guld kan se betalingen på konto.

 

Levering:

Vitus Guld leverer på alle hverdage, og der benyttes her PostNord eller anden kurrer. Du vil modtage en mail fra leverandøren med et track and trace nummer så du kan følge pakken. Du vil modtage pakken iht. oplyst leveringstid. Bemærk venligst at der kan gå noget tid før du vil få en mail med sporingsnummer efter ordren er aflagt hos Vitus Guld. Skulle der opstå en forsinkelse bliver du kontaktet af Vitus Guld ang. Leveringstidspunktet.

Afhentninger af ædelmetaller i vores forretning, sker kun via forevisning af gyldigt billede-ID til den person som har aflagt ordren og hvor pengene er overført fra. Hvis der er betalt med betalingskort skal kortet ligeledes medbringes så vi kan tjekke at det er den rigtige person vi handler med.

Når kunden modtager ordren skal der kvitteres for modtagelsen og den sendes som værdipakke.

De angivne fragtbeløb er gældende ved levering i Danmark.

Levering til udlandet skal aftales med Vitus Guld.

 

Reklamationsret

Der er 2 års reklamations ret iht. købeloven. Denne reklamation gælder for fejl i produktet såsom materiale eller fremstillings afvigelser.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader sket ved forkert håndtering af produktet.

Vitus Guld vil dække retur fragt omkostningerne i et rimeligt omfang.

 

Ved Returnering:

Al henvendelse og reklamationer bedes sendt til:

Vitus Guld
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre

Ansvaret for pakken overgår først til Vitus Guld når den er leveret og kvitteret for. Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende bankoplysninger så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. De 14 dage starter fra det tidspunkt hvor din vare/varer er modtaget.  Omkostninger forbundet med brug af fortrydelsesretten afholdes af kunden. Vi anbefaler at man sender med værdipakke eller som rekommanderet post, da vi her kan kvitter for modtagelsen. Forsendelse er på eget ansvar.

Fortrydelsesretten skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra den dato i har brugt fortrydelsesretten skal i senest 14 dage efter returnerer forsendelsen/produktet.

Brug af fortrydelsesretten skal ske skriftligt på mail: info@vitusguld.dk. Det skal tydeligt fremgå at man ønsker at gøre brug af de 14 dages fortrydelsesret. Du kan også vælge vores Fortrydelsesskema og sende med retur.

 

Varens stand

Varen skal være i intakt forsegling. Varer hvor forseglingen er brudt kan ikke fortrydes. Varen skal være i samme stand som ved modtagelse og ikke være beskadiget. Det er dog muligt at sælge varen til os til de altid oplyse guldpriser på vores hjemmeside: www.vitusguld.dk

 

Annullering af en ordre

Vitus Guld forholder sig rettigheden til at annullere en ordre hvis det ikke er muligt af omstændigheder som Vitus Guld ikke råder over. Mulige årsager kan være:

  • Nedbrud af it systemer
  • Fejl på priser angivelsen grundet formel fejl eller fejl fra ekstern prisafgiver.
  • Leveringsproblemer fra ekstern leverandør
  • Udsolgte produkter fra ekstern leverandør.

 

Behandling af kunde oplysninger

Vitus Guld behandler alle kunde oplysninger i overensstemmelse med gældende regler. Ved køb af varer på vores webshop accepterer du at modtage informationer omkring tilbud, kampagner etc. Det kan også være eventuelle spm. Til en specifik ordre.

 

 

Klagemuligheder & Spørgsmål

Har du spørgsmål ang. En ordre eller generelle spørgsmål til hvordan et køb foregår kan du ringe til os på 27 36 7001 eller skrive en mail til os på info@vitusguld.dk så skal vi med glæde hjælpe dig.

Har du en klage over et produkt eller andet er du velkommen til at kontakte os så vi kan løse problemet. Vitus Guld har Danmarks bedste kundeservice så mon ikke vi finder en løsning der tilgodeser begge parter. Vi vil i hvert fald gøre vores ypperste for at du får en oplevelse af os som firma og din handel med os.

 

Skulle det nu være tilfældet at du ikke er tilfreds med vores hjælp kan du klage til:

Konkurrence og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 27 36 70 01

Christian Klingenberg
Bestyrer i Hvidovre