Handelsbetingelser Vitus Guld Webshop

Hvidovre d. 15 Oktober 2018

Vitus Guld ApS

Cvr. 33044666

Tlf. 8980 1234

Mail: info@vitusguld.dk

Adresse: Søvangsvej 1-5

2650 Hvidovre

 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle hos os, om det så er i vores webshop eller fysisk i vores butik. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Sådan handler du hos os på vores webshop:

 1. Find den vare du ønsker at købe og læg dem i indkøbskurven, gå derefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. vælge leverings-/betalings metode.
 4. Godkendt vores handelsbetingelser og persondata politik.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

Betaling:

Vitus Guld modtager følgende betalingskort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Vi tager ikke kortgebyrer. Betaling vil først blive trukket fra din konto når varen er afsendt fra Vitus Guld. Vitus Guld dækker ikke eventuelle betalingsgebyrer pålagt af købers udsteder. Vitus Guld benytter en godkendt betalingsserver der krypterer dine kortoplysninger, en såkaldt SSL protokol. Dette sikrer at man ikke kan aflæse dine informationer.

Bankoverførsel:

Ved en bankoverførsel skal betalingen ske med en straks overførsel til Vitus Guld samme dag som bestillingen er afgivet. Påfør venligst faktura nummer i tekst til modtager ved betalingen via en bankoverførsel.

Såfremt betalingen ikke er modtaget på den førstkommende hverdag, annulleres ordren. Ved en bankoverførsel bliver varen først sendt ud når Vitus Guld kan se betalingen på konto.

Ved en bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Betaling via Via Bill

ViaBill giver dig mulighed for at shoppe online og dele betalingen op i små bidder. Du kan få lånerammer på enten 2.000 kr. og/eller 20.000 kr. Den første ramme på 2.000 kr. er helt og aldeles rente- og gebyrfri. Den anden ramme på 20.000 kr. betaler du alm. markedspriser. Hver måned betaler du et minimumsbeløb, men du kan til enhver tid vælge at betale mere eller hele restbeløbet. Dit månedlige minimumsbeløb afhænger af, hvilke varer du køber, men du kan se beløbet i webshoppen, når du vælger ViaBill. Hvis du har tidligere køb beregnes disse automatisk med i din månedlige betaling.

Det er nemt og hurtigt at betale med ViaBill i webshops. Du vælger bare ViaBill som betalingsmåde, når du står ved kassen. Du bliver guidet gennem de enkelte trin, ligesom du lynhurtigt bliver kreditvurderet ud fra de oplysninger, du indtaster. For den rentefri kredit bliver beløbet som udgangspunkt fordelt over 24 måneder

Når du første gang handler på rentefri kredit, modtager du en mail fra ViaBill med dit kodeord til ’Mit ViaBill’. På Mit ViaBill kan du se dine køb/returneringer, betalinger, månedsydelser og en betalingslinje (FI-kode), som du kan bruge til betaling via din netbank.

Du vælger hver måned selv, om du gebyrfrit vil betale inden den 20. i måneden via din netbank. Indbetaler du ikke inden for fristen, trækker ViaBills administrationsservice automatisk pengene på dit kort, så du undgår rykkere. Dette kræver blot, at der er dækning på kortet, og koster kr. 39 i administrationsgebyr pr. månedsbetaling.

Ved kreditbeløb over kr. 2.000 tilbydes du en kreditramme på kr. 20.000 til almindelige markedspriser, hvor du betaler 3 pct. af beløbet om måneden via betalingsservice, dog minimum kr. 99,-. Når kreditten er godkendt, giver kreditten dig mulighed for at handle for kr. 20.000 i mere end 1.000 danske webshops. Kreditten udbydes i samarbejde med Sparxpres. Du kan læse mere om priser og vilkår her

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark for at shoppe og betale med ViaBill. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill må foretage et kredittjek på dig. Du kan læse mere om Via Bill her.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus og afdeling i Hørsholm. ViaBill er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og eksperter inden for e-handel.

Levering:

Vitus Guld leverer på alle hverdage, og der benyttes her Postnord. Prisen afhænger af beløbet på din ordre. Du vil modtage en mail fra leverandøren med et track and trace nummer så du kan følge pakken. Du vil modtage pakken indenfor 3-4 hverdage. Bemærk venligst at der kan gå noget tid før du vil få en mail med sporingsnummer efter ordren er aflagt hos Vitus Guld. Skulle der opstå en forsinkelse bliver du kontaktet af Vitus Guld ang. Leveringstidspunktet.

Postnord skal have underskrift ved levering af varen, og er kunden ikke hjemme, tages pakken til en pakkeshop hvor kunden kan afhente imod fremvisning af billed id.

Fragtpriser 2018

Under 4000 DKK = 80 kr. i fragt

Fra 4001 til 16.000 DKK = 120 kr. i fragt

Fra. 16.001 til 25.000 = 150 kr. i fragt.

Over 25.000 DKK = 200 kr. i fragt.

Afhentninger af ædelmetaller i vores forretning, sker kun via forevisning af gyldigt billede-ID til den person som har aflagt ordren og hvor pengene er overført fra. Hvis der er betalt med betalingskort skal kortet ligeledes medbringes så vi kan tjekke at det er den rigtige person vi handler med.

Når kunden modtager ordren skal der kvitteres for modtagelsen og den sendes som værdipakke.

De angivne fragtbeløb er gældende ved levering i Danmark.

Levering til udlandet skal aftales med Vitus Guld.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamations på varekøb ret iht. købeloven når du handler hos os som forbruger. Kontakt os inden du sender varen. Denne reklamation gælder for fejl i produktet såsom materiale eller fremstillings afvigelser. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader sket ved forkert håndtering af produktet.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ’’rimelig tid’’ efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to mdr. efter at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vitus Guld vil dække retur fragt omkostningerne i et rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved Returnering:

Al henvendelse og reklamationer bedes sendt til:

Vitus Guld
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre

Ansvaret for pakken overgår først til Vitus Guld når den er leveret og kvitteret for. Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Erstatning/Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende bankoplysninger så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret på guldbarrer, guldmønter, sølvbarrer, sølvmønter, hvor prisen afhænger af udsving på markedet.

Som udgangspunkt er der ikke fortrydelsesret på varer hvor prisen afhænger af udsving på markedet, som f.eks. guldbarrer, guldmønter, sølvbarrer, sølvmønter, platinbarrer, platinmønter, palladium barrer og palladium mønter. Vi tilbyder dog ekstraordinært fortrydelsesret på disse produkter. Hvis kursudsvinget er meget stort på produktet tilbydes der en tilbagekøbspris på verdensmarkedsprisen minus 3 %. Prisen udregnes på den dag Vitus Guld er blevet opmærksom på at kunden ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Varen skal være i samme intakte stand som modtaget af kunden.

Der gives derfor 14 dages ekstraordinær returret på ovenstående varer købt i vores webshop, med ovenstående udregning der dækker forsendelse fra Schweiz, forsikring og produktion af de specifikke produkter.

De 14 dage starter fra det tidspunkt hvor din vare/varer er modtaget. Omkostninger forbundet med brug af fortrydelsesretten afholdes af kunden. Vi anbefaler at man sender med værdipakke eller som rekommanderet post, da vi her kan kvittere for modtagelsen. Forsendelsen af varerne er på eget ansvar.

Fortrydelsesretten skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra den dato i har brugt fortrydelsesretten skal i senest 14 dage efter returnerer forsendelsen/produktet.

Brug af fortrydelsesretten skal ske skriftligt på mail: info@vitusguld.dk. Det skal tydeligt fremgå at man ønsker at gøre brug af de 14 dages fortrydelsesret. Du kan også vælge vores Fortrydelsesskema og sende med retur.

Varens stand

Varen skal være i intakt forsegling. Varer hvor forseglingen er brudt kan ikke fortrydes. Varen skal være i samme stand som ved modtagelse og ikke være beskadiget.

Fortrydelsesret for andre varer end guldbarrer mv., hvor prisen ikke afhænger af udsving på markedet 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Infor@vitusguld.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Særligt større ordre

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 500 DKK.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Aftaler om varer, værdipapirer eller ydelser, hvis prisen afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har nogen indflydelse på, og disse udsving kan ske i fortrydelsesperioden.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Vitus Guld ApS

Søvangsvej 1-5, 1 sal

2650 Hvidovre

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Behandling af kunde oplysninger

Vitus Guld behandler alle kunde oplysninger i overensstemmelse med gældende regler. Ved køb af varer på vores webshop accepterer du at modtage mail fra Trustpilot eller eventuelle spm. Til en specifik ordre.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Vitus Guld ApS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

 • Dit navn
 • Din adresse
 • Din e-mailadresse
 • Dit telefonnummer
 • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler og videregiver vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 2 år, så du lettere kan handle ved os en anden gang].

 • Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Postnord eller GLS med henblik på levering af dine indkøb.
 • Behandling af personoplysninger – samtykke
 • Når du har lagt en ordre giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med Trustpilot invitationer, og du kan selv afmelde trustpilot ved modtagelse af mail fra dem.
 • Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at kontakte os på Info@vitusguld.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

 • Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
 • Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
 • Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger ’’Quickpay’’ og til håndtering af dine køb ’’Woocomerce’’.Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 • Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 • Den dataansvarlige på vitusguld.dk er Vitus Guld ApS.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

 • Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til
 • Vitus Guld ApS
  CVR-nr. 33044666
  Søvangsvej 1-5
  2650 Hvidovre
  8980 1234
  E-mail: info@vitusguld.dk
 • Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
 • Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
 • Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.
 • Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at skrive til ovenstående mail.
 • Hvis du ønsker at klage over Vitus Guld’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Klagemuligheder & Spørgsmål

Har du spørgsmål ang. En ordre eller generelle spørgsmål til hvordan et køb foregår, kan du ringe til os på 8980 1234 eller skrive en mail til os på info@vitusguld.dk så skal vi med glæde hjælpe dig.

Har du en klage over et produkt eller andet er du velkommen til at kontakte os så vi kan løse problemet. Vitus Guld har Danmarks bedste kundeservice så mon ikke vi finder en løsning der tilgodeser begge parter. Vi vil i hvert fald gøre vores ypperste for at du får en positiv oplevelse af os som firma og din handel med os.

Skulle det nu være tilfældet at du ikke er tilfreds med vores hjælp kan du klage til:

Konkurrence og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular Vitus Guld ApS

 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Vitus Guld ApS

Søvangsvej 1-5

2650 Hvidovre

E-mail: info@vitusguld.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale

om følgende varer/tjenesteydelser: (Notér gerne et faktura nummer)

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn:

______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:

___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

 

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 8980 1234

Christian
Bestyrer i Hvidovre

 • Slip fil her eller
  Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.