Salg af guld og sølv

Der er mange grunde til, at danskerne vælger at sælge deres guld og sølv. Typisk modtager vi arveguld- og sølv i form af smykker, som kunderne ikke ønsker at genbruge selv. Nogle sælger for at bruge penge på andre fornøjelser, rejser eller nye smykker. Udover private kunder, handler vi også med både større og mindre virksomheder, som har brug for at omsætte deres guld og sølv, herunder guldsmede, tandlæger, antikvitetsforhandlere, offentlige institutioner mm. Vi opkøber også utraditionelle genstande, såsom rester fra industrien.

Guldpriserne er høje og dette skyldes flere faktorer bl.a. finanskrisen, globale begivenheder, dollar kursen samt internationale regnskaber.
Sælg dit guld og sølv til Vitus Guld og få penge for de smykker du alligevel ikke bruger. Vi garanterer, at vi giver Danmarks højeste sølv og guldpriser. Vitus Guld er landets største guldopkøber og har været på markedet siden juni 2010. Vi har overgået store veletablerede guldopkøbere grundet vores professionalisme, det høje service niveau og de høje sølv- og guldpriser. Se vores Guldpriser her

VITUS GULD

Sådan gør du

  • Ring eller bliv ringet op – se mere under kontakt os.
  • Aftal et mødetidspunkt og besøg os herefter på et af vores kontorer i Hvidovre eller Århus.
  • Til mødet analyserer/gennemgår vi dine medbragte smykker/genstande. Vi foretager lødighedsanalyser i form af en syretest eller en x-ray analyse for at kunne fastslå karaten/indholdet af guld og sølv.
  • Vi afvejer herefter dit guld og sølv på vores laboratorievægt og afgiver vores tilbud for dit guld og sølv, som afregnes ud fra den aktuelle sølv og guldpris på vores hjemmeside.
  • Accepterer du vores tilbud, får du en kvittering for handlen.
  • Pengene overføres til din konto.