Sølvpriser hos Vitus Guld – Sølv til branchens højeste sølvpriser

Vi har branchens højeste guldpriser og sølvpriser og skulle du finde en højere guldpris et andet sted, matcher vi den selvfølgelig. (dog ikke over børsprisen, ej heller møntværdi)

I skemaet finder du de aktuelle sølvpriser og guldpriser. Vores guldpriser er udregnet ud fra tal fra børsen. Vores mål er altid at tilbyde vores kunder de mest fordelagtige sølv- og guldpriser på markedet. De sølv- og guldpriser der er listet er de guldpriser man som kunde får, der bliver ikke fratrukket nogle skjulte gebyrer. I vores beregner kan man, indtaste de gram guld & sølv man har af hver karat og få en samlet guldpris og sølvpris. Vi har gjort det smartere og mere overskueligt. Vores guldpriser og sølvpriser opdateres jævnligt grundet udsving i verdensmarkedsprisen.

Guldpriser og sølvpriser pr. gram Mandag d. 24 Januar 2022

Guld priser

Type Pris pr. gram Vægt i gram Din pris
8 karat 333 ‰120,80 DKK g.0 DKK
14 karat 585 ‰211,00 DKK g.0 DKK
18 karat 750 ‰270,50 DKK g.0 DKK
21 karat 875 ‰309,50 DKK g.0 DKK
21,6 karat 900 ‰317,50 DKK g.0 DKK
22 karat 916 ‰325,00 DKK g.0 DKK
24 karat 999 ‰365,50 DKK g.0 DKK
Finguld (Barre) 999,9 ‰373,40 DKK g.0 DKK
Din pris i alt0 DKK

Sølv priser

Type Pris pr. gram Vægt i gram Din pris
Tretårnet 830 ‰3,35 DKK g.0 DKK
Sterling 925 ‰3,85 DKK g.0 DKK
Finsølv 999 ‰4,35 DKK g.0 DKK
Finsølv (Barre) 999,9 ‰5,27 DKK g.0 DKK
Pletsølv 0 ‰0,02 DKK g.0 DKK
 .
Platin 999 ‰175,00 DKK g.0 DKK
Palladium 999 ‰330,00 DKK g.0 DKK
Din pris i alt0 DKK

Guld priser

Type Din pris

8 karat 333 ‰

120,80 DKK

 g.

0 DKK

14 karat 585 ‰

211,00 DKK

 g.

0 DKK

18 karat 750 ‰

270,50 DKK

 g.

0 DKK

21 karat 875 ‰

309,50 DKK

 g.

0 DKK

21,6 karat 900 ‰

317,50 DKK

 g.

0 DKK

22 karat 916 ‰

325,00 DKK

 g.

0 DKK

24 karat 999 ‰

365,50 DKK

 g.

0 DKK

Finguld (Barre) 999,9 ‰

373,40 DKK

 g.

0 DKK
Din pris i alt0 DKK

Sølv priser

Type Din pris

Tretårnet 830 ‰

3,35 DKK

 g.

0 DKK

Sterling 925 ‰

3,85 DKK

 g.

0 DKK

Finsølv 999 ‰

4,35 DKK

 g.

0 DKK

Finsølv (Barre) 999,9 ‰

5,27 DKK

 g.

0 DKK

Pletsølv 0 ‰

0,02 DKK

 g.

0 DKK
 .

Platin 999 ‰

175,00 DKK

 g.

0 DKK

Palladium 999 ‰

330,00 DKK

 g.

0 DKK
Din pris i alt0 DKK

Book venligst et møde i en af vores afdelinger

null

Hvidovre

Søvangsvej 1 – 5
2650 Hvidovre

null

Aarhus

Runetoften 14
8210 Aarhus V

null

Odense

Vestergade 79, 3. sal
5000 Odense C

null

Lyngby

Lyngby Hovedgade 10 C / Regus – Pritzels Fabrik
2800 Kgs. Lyngby

I disse tider kan du sende dit guld og sølv til os i vores afdeling I Aarhus og Hvidovre, og vi betaler selvfølgelig for fragten.
Vi har stadig åbent for fysisk betjening ved booking af møde med sprit og handsker samt afstand.

Ofte stillede spørgsmål

  • Du kan booke møde hos os hvor vi sætter tid af til at kigge på dine værdier. Vi kigger på stempler, tester genstandene på vores X-ray maskine, vi vejer dit guld og sølv og giver dig en pris baseret på dagens guldpriser og sølvpriser. Du modtager en kvittering for handlen og pengene overført til din konto indenfor 1-2 bankdage.
  • Du kan også sende dit guld og sølv til os, men først bedes du downloade vores handelsvilkår som du udfylder og vedlægger det du sender.

Du kan sagtens sende dit guld og sølv til Vitus Guld Hvidovre eller Vitus Guld Aarhus. Du bedes dog først downloade vores handelsvilkår som du bedes gennemlæse, udfylde og vedlægge det du sender til os. Vi kontakter dig ved modtagelse og igen indenfor 1-2 dage med et tilbud. Takker du ja sendes en afregning til din mail hvorefter vi overfører pengene til din konto efter accept af vores tilbud. Husk at vi tager sten ud og filer i smykkerne inden vi afgiver tilbud. Læs mere i vores handelsvilkår tilgængelig på vores hjemmeside.

Sten tages ud af smykker før vejning. Vitus Guld køber ikke sten. Har man smykker med store diamanter henviser vi til Auktionshusene.

Vi udbetaler kontanter dog maksimum op til 10.000 jnf. Hvidvaskningsloven. Resten kan overføres. Dette bedes blive oplyst ved booking af møde.

Nej. De priser du ser på vores hjemmeside, er de priser du får pr. gram du har. Der er ingen gebyrer overhovedet forbundet med vores service.

Nej, Vitus Guld køber ikke Diamanter, vi henviser til auktionshusene.

Vitus Guld køber alt slags guld og sølv. Renset guld tænder, industri rester, bestik, korpus, guldbelagt sølv, pletsølv og diverse smykker. Guldbarrer og guldmønter. Vi tester alt med vores X-ray for at måle lødigheden / Karaten på genstandene.

Du er altid velkommen til at booke et møde og få en gratis vurdering hvis det er med henblik på salg. Vil du have testet en genstand på vores X-ray koster det 75 kr. inkl. moms.

Du er velkommen til at komme forbi uanmeldt, dog skal du være opmærksom på at der kan forekomme ventetid, hvis vi har kunder der har booket en tid. Ventetiden kan være alt fra 10 min til 60 min. Dette er på eget ansvar og vi garanterer ikke at der er tid eller at ovenstående tid holder. Det kommer an på travlheden i den pågældende butik

Ved større mængder udregner vi et specifikt tilbud til vores kunder

Vitus Guld handler med Antikvitetshandlere, Guldsmede, guldhandlere etc. Kontakt os gerne for en B2B aftale.

Vitus Guld forhandler Diamanter over 0,5 ct. Kontakt os gerne med ønsker om klarhed og kvalitet og vi kan give dig en god pris på større Diamanter.

Du kan være ganske rolig. Vitus Guld har branchens bedste navn, noget der har taget os over 10 år at opbygge. Vi er kendt i branchen som de mest troværdige og mest reelle der er på markedet. Vi holder hvad vi lover og vores ord er det mest dyrebare vi har. Alt andet er til låns.

For at sælge guld og sølv til os skal vi se billede ID i form af pas eller kørekort, dette er ifølge lovgivningen og Vitus Guld kan ikke gennemføre handlen uden dette. Vi har en bevilling udstedt at politiet til handel med brugte genstande.

Læs mere om Vitus Guld og salg af arvestykker i Tv2 Livsstil

VItus Guld i medierne

Overskuelig Salgsproces

Kontakt os i dag og få en gratis vurdering af dit guld og sølv. Vi tester det med vores X-ray så du får en præcis analyse af materialet. Vi vejer det og afgiver en pris ud fra dagens guldpriser som du kan takke ja eller nej til. Ønsker du at sælge overfører vi pengene til din konto og du får en kvittering for handlen. Vi er Danmarks førende guldopkøber med de højeste guldpriser og sølvpriser. Vi gør det nemt, sikkert og professionelt.

Live guldpriser og sølvpriser på børsen

Nedenunder kan du se live Guldpriser og Sølvpriser hentet fra verdensmarkedet. Guldpriserne og sølvpriserne stiger og falder hele tiden men holder dog pause i weekenden. Fredag lukker børserne og åbner således mandag morgen. Vitus Guld holder dig opdateret hver dag med udgangspunkt i guldpriserne på børsen/verdensmarkedet da der er mange faktorer der påvirker guldpriserne op og ned. Guldpriserne og Sølvpriserne kan ses i Dollars pr. troy ounce (31,1 gr). Man kan her se hvordan tendensen ser ud på guld fra 1973 til d.d. Sølvpriserne er kan du se fra 2009 til d.d. Udviklingen kan følges og man kan som kunde selv bestemme hvornår man synes man skal sælge eller købe på baggrund af prisudviklingen.

Guldpriser

Sølvpriser

Se hvordan en vurdering af dine smykker foregår fra start til slut

Flere end 60.000 kunder har haft handlet hos Vitus Guld. Vi har Danmarks bedste omdømme og er kendt i branchen for vores professionelle håndtering af dit guld og sølv samt de højeste guldpriser og sølvpriser.

Se hvordan vi tester vi dit guld og sølv præcist med vores X-ray

Vi køber både stemplet og ustemplet genstande i guld, sølv platin og palladium, da vi kan teste alt. Herunder smykker, tænder, barre, mønter og rester fra industriel produktion. Book et møde og få en gratis vurdering af dine genstande.

Hvorfor sælge det til Vitusguld?

Det er måske nærliggende at gå til din lokale guldsmed for at få vurderet guldprisen på dine arvestykker, men her vil du sjældent få den bedste pris. Det er meget vigtigt for os at yde en god service og derudover vil vi selvfølgelig bestræbe os på at give dig de bedste guldpriser og sølvpriser. Men som sagt, hvis du finder et sted der har en højere pris, så matcher vi altid denne pris. Vi sørger med andre ord for, at det bliver det hele værd at sælge dit gemte guld.

Vi tilbyder højeste Guldpriser & Sølvpriser

Vi giver de højeste guldpriser og sølvpriser. Vi matcher prisen hvis du finder en højere et andet sted (Dog ikke højere end børsprisen på guld). Vi har i mere end 10 år givet de højeste guldpriser og sølvpriser til private og erhverv. Vitus Guld er garant for en professionel behandling. De guldpriser og sølvpriser listet ovenover i vores beregningsskema er de priser du får pr. gram du har. Der er ingen gebyrer overhovedet. Guldpriserne opdateres dagligt omkring 09:00 til 09:30 og følger guldprisen på børsen/verdensmarkedet.

Invester i guldbarre og guldmønter

I stedet for bare at se guld som et metal eller smykke, kan du også se på det, som en investering. Så i stedet for at handle med aktier og obligationer, kan du vælge at investere penge i guld eller sølv og sælge det videre, når du har brug for pengene. En investering i guldbarre kan sikre din formue på lang sigt og stabilisere din portefølje. Guld kan købes og sælges verden over, og har en masse unikke egenskaber.

Læs mere på vores investering i guld side

Hvordan får du vurderet dit guld?

Vi udmåler guldprisen ved at veje dit guld og se på, hvilken karat det har. Dette gør vi med vores x-ray eller/og med syretest. Når vi har disse ting på plads kan vi give dig en god pris på dit guld eller sølvtøj. vi lægger vægt på åbenhed og diskretion samt at kunden er med i hele processen. Tilbud med de højeste guldpriser gives og når handlen er indgået bliver pengene overført direkte til din konto. Hurtigt, simpelt og nemt!

Sølv smykker – Bestik & Korpus

Vi køber både stemplet og ustemplet sølv. Der vil således blive lavet en test på materialet med X-ray eller syre. Knive med stål-blade på, skal skilles ad og tømmes for fyld, da det ikke er noget vi gør ved aftalt møde. Hvis man ikke har tid til at fjerne stålet fra knivene, har vi et skøn af erfaring på hvor meget det resterende sølv vejer. Se alt om sølv og sølvpriser hos Vitus Guld.

Hvorfor ikke sælge sit guld hos den lokale guldsmed?

Vitus Guld beskæftiger sig primært med opkøb af guld og sølv, netop derfor kan vi tilbyde vores kunder højere sølvpriser og guldpriser end din lokale guldsmed. Guldsmedene beskæftiger sig primært med salg. Typisk er prisen fra 10% og op til 160% højere hos os og derfor er vi blevet Danmarks førende Guldopkøber med de højeste guldpriser og sølvpriser i Danmark.

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 8980 1234

Christian
Bestyrer i Hvidovre

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.

Sælg dit sølv hos Vitus Guld – Branchens højeste sølvpriser

Guld priser

Type Pris pr. gram Vægt i gram Din pris
8 karat 333 ‰120,80 DKK g.0 DKK
14 karat 585 ‰211,00 DKK g.0 DKK
18 karat 750 ‰270,50 DKK g.0 DKK
21 karat 875 ‰309,50 DKK g.0 DKK
21,6 karat 900 ‰317,50 DKK g.0 DKK
22 karat 916 ‰325,00 DKK g.0 DKK
24 karat 999 ‰365,50 DKK g.0 DKK
Finguld (Barre) 999,9 ‰373,40 DKK g.0 DKK
Din pris i alt0 DKK

Sølv priser

Type Pris pr. gram Vægt i gram Din pris
Tretårnet 830 ‰3,35 DKK g.0 DKK
Sterling 925 ‰3,85 DKK g.0 DKK
Finsølv 999 ‰4,35 DKK g.0 DKK
Finsølv (Barre) 999,9 ‰5,27 DKK g.0 DKK
Pletsølv 0 ‰0,02 DKK g.0 DKK
 .
Platin 999 ‰175,00 DKK g.0 DKK
Palladium 999 ‰330,00 DKK g.0 DKK
Din pris i alt0 DKK

Guld priser

Type Din pris

8 karat 333 ‰

120,80 DKK

 g.

0 DKK

14 karat 585 ‰

211,00 DKK

 g.

0 DKK

18 karat 750 ‰

270,50 DKK

 g.

0 DKK

21 karat 875 ‰

309,50 DKK

 g.

0 DKK

21,6 karat 900 ‰

317,50 DKK

 g.

0 DKK

22 karat 916 ‰

325,00 DKK

 g.

0 DKK

24 karat 999 ‰

365,50 DKK

 g.

0 DKK

Finguld (Barre) 999,9 ‰

373,40 DKK

 g.

0 DKK
Din pris i alt0 DKK

Sølv priser

Type Din pris

Tretårnet 830 ‰

3,35 DKK

 g.

0 DKK

Sterling 925 ‰

3,85 DKK

 g.

0 DKK

Finsølv 999 ‰

4,35 DKK

 g.

0 DKK

Finsølv (Barre) 999,9 ‰

5,27 DKK

 g.

0 DKK

Pletsølv 0 ‰

0,02 DKK

 g.

0 DKK
 .

Platin 999 ‰

175,00 DKK

 g.

0 DKK

Palladium 999 ‰

330,00 DKK

 g.

0 DKK
Din pris i alt0 DKK

FAQ

Du kan booke møde hos os hvor vi sætter tid af til at kigge på dine værdier. Vi kigger på stempler, tester genstandene på vores X-ray maskine, vi vejer dit guld og sølv og giver dig en pris baseret på dagens guldpriser og sølvpriser. Du modtager en kvittering for handlen og pengene overført til din konto indenfor 1-2 bankdage.
Du kan også sende dit guld og sølv til os, men først bedes du downloade vores handelsvilkår som du udfylder og vedlægger det du sender.

Du kan sagtens sende dit guld og sølv til Vitus Guld Hvidovre eller Vitus Guld Aarhus. Du bedes dog først downloade vores handelsvilkår som du bedes gennemlæse, udfylde og vedlægge det du sender til os. Vi kontakter dig ved modtagelse og igen indenfor 1-2 dage med et tilbud. Takker du ja sendes en afregning til din mail hvorefter vi overfører pengene til din konto efter accept af vores tilbud. Husk at vi tager sten ud og filer i smykkerne inden vi afgiver tilbud. Læs mere i vores handelsvilkår tilgængelig på vores hjemmeside.

Sten tages ud af smykker før vejning. Vitus Guld køber ikke sten. Har man smykker med store diamanter henviser vi til Auktionshusene.

Vi udbetaler kontanter dog maksimum op til 10.000 jnf. Hvidvaskningsloven. Resten kan overføres. Dette bedes blive oplyst ved booking af møde.

Nej. De priser du ser på vores hjemmeside, er de priser du får pr. gram du har. Der er ingen gebyrer overhovedet forbundet med vores service.

Nej, Vitus Guld køber ikke Diamanter, vi henviser til auktionshusene.

Vitus Guld køber alt slags guld og sølv. Renset guld tænder, industri rester, bestik, korpus, guldbelagt sølv, pletsølv og diverse smykker. Guldbarrer og guldmønter. Vi tester alt med vores X-ray for at måle lødigheden / Karaten på genstandene.

Du er altid velkommen til at booke et møde og få en gratis vurdering. Det er ganske gratis og en service som kun Vitus Guld har. Andre guldhandlere opkræver betaling for en vurdering.

Du er velkommen til at komme forbi uanmeldt, dog skal du være opmærksom på at der kan forekomme ventetid, hvis vi har kunder der har booket en tid. Ventetiden kan være alt fra 10 min til 60 min. Dette er på eget ansvar og vi garanterer ikke at der er tid eller at ovenstående tid holder. Det kommer an på travlheden i den pågældende butik

Ved større mængder udregner vi et specifikt tilbud til vores kunder

Vitus Guld handler med Antikvitetshandlere, Guldsmede, guldhandlere etc. Kontakt os gerne for en B2B aftale.

Vitus Guld forhandler Diamanter over 0,5 ct. Kontakt os gerne med ønsker om klarhed og kvalitet og vi kan give dig en god pris på større Diamanter.

Du kan være ganske rolig. Vitus Guld har branchens bedste navn, noget der har taget os over 10 år at opbygge. Vi er kendt i branchen som de mest troværdige og mest reelle der er på markedet. Vi holder hvad vi lover og vores ord er det mest dyrebare vi har. Alt andet er til låns.

For at sælge guld og sølv til os skal vi se billede ID i form af pas eller kørekort, dette er ifølge lovgivningen og Vitus Guld kan ikke gennemføre handlen uden dette. Vi har en bevilling udstedt at politiet til handel med brugte genstande.

Overskuelig Salgsproces

Kontakt os i dag og få en gratis vurdering af dit guld og sølv. Vi tester det med vores X-ray så du får en præcis analyse af materialet. Vi vejer det og afgiver en pris ud fra dagens priser, som du kan takke ja eller nej til. Ønsker du at sælge overfører vi pengene til din konto og du får en kvittering for handlen. Vi er Danmarks førende opkøber, hvor gør det nemt, sikkert og professionelt.

Sælg dit sølv til Danmarks højeste sølvpriser

Sølvpriserne er på et fornuftigt niveau efter år med lave kurser. Vi har kunder der sælger gamle smykker, der er i stykker eller som vores kunder ikke vil gå med mere. Det ligger og fylder også selvom det er en smule man har liggende, kan det alligevel godt betale sig at sælge, da det hurtigt kan indbringe et beløb mange bliver overrasket over. Gammelt sølvbestik vejer en del, selv med en lille mængde, dette gør at man hurtigt kan få et par tusinde for et kilo 3 tårnet sølv. Mange bruger ikke sølvbestik i hjemmet mere da det skal pudses og plejes. De yngre generationer er til stål og der bliver færre og færre samlere til sølvbestik. Vitus Guld køber alt sølv inden for bestik, smykker, affald fra industrien, korpus, kaffekander samt sølvbarrer og sølvmønter. Vi kan teste det nøjagtige sølvindhold i ethvert materiale. Vi garanterer de bedste sølvpriser til omsmeltning, da vi er eksperter i opkøb. Se evt. Sælg dit guld og sølv

Sølv med andre lødigheds stempler til bedste sølvpris

Mange har gammelt sølvbestik liggende, som ikke bruges og som er i stykker fordi det er af ældre dato. Man oplever, at der ikke er de kendte 3 tårne stempel i sølvet men i stedet står 11L, 11 lødigt eller bare sølvsmedens navn graveret i. Dette er stadig sølv men kaldes for provinssølv, hvilket er fordi det har et lavere sølvindhold. 3 tårnet sølv indeholder 830 promille sølv, altså 83 %, hvorimod 11 Lødigt indeholder 687 promille, altså 68,7 %. Sølvprisen er naturligvis lavere på dette da sølvindholdet er lavere. Bestik med navne stempel indeholder alt fra 40 til 60 %. Vi har mulighed for at teste dit sølvbestik via x-ray, bemærk dog at man bliver nødt til at file i tingene for at få et præcist resultat, da en tyk belægning kan give et falsk billede af sølvindholdet. Vitus Guld køber provinssølv, og alle former for metaller med sølv, guld, platin og palladium. Vi garanterer den højeste sølvpris på dit gamle sølv og guld. Se evt. Guldpriser

Sølvprisernes udvikling de sidste 10 år

Sølvpriser de sidste 10 år vist på graf

Sølvpriserne er svingende og determineres af mange forskellige faktorer. Udbud og efterspørgsel, det generelle råvare marked, økonomiens udvikling samt smykke produktion. Det bruges i mange af de ting vi bruger til dagligt: Computere, mobiler, solcelle paneler, smykker og i medicinal industrien. Sølvpriserne og guldpriserne faldt i 2013 men har siden stabiliseret sig. Den højeste sølvpris som Vitus Guld har udbetalt for et gram 3 tårnet sølv var i år 2011-2012 på omkring 4 kr. I skrivende stund ligger prisen på 2,3 kr. pr. gram. Sølvprisen har været lavere, nemlig 1 kr. pr. gram før i tiden. Mange vælger også at investerer i sølvbarrer og sølvmønter da analytikere mener at vi i fremtiden vil se højere priser samt en stigende efterspørgsel på det grålige metal. Solcelle industrien forventes at stige med 20 % de kommende år samt en stigning i smykke produktionen. Vitus Guld garantere de højeste sølvpriser på smykker, bestik, korpus samt sølv fra industrien. Vitus Guld genbruger alt guld og sølv vi køber og sælger det som sølvbarrer til investering. Se evt. Investering i guld.

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 8980 1234

Christian
Bestyrer i Hvidovre

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.