Investering i guld og sølv

En guldinvestering er et godt og sikkert alternativ til valuta, specielt i tider med finanskrise og uro på aktiemarkederne. Dette får investorer til at handle konservativt og investere i guld og sølv, som ikke devaluerer under inflation. Guldprisen har været stigende de sidste 9 år, med mindre nedadgående udsving. Sølv er også en sikker investering, da sølv bruges i stort omfang i industrien. Den lave pris på sølv, samt de fysiske egenskaber gør metallet efterspurgt. Ved kommende opsving i sølvprisen vil man, grundet den lave pris, opnå en højere procentuel gevinst end ved investering i guld. Der er dog den ulempe, at der er moms på sølv i Danmark, hvor guld er momsfrit.

Mange investeringseksperter og rådgivere mener at man skal have guld i sin investerings portefølje. Investering i guld er en god idé fordi du får guldet fysisk og ikke er tvunget til at have tillid til bankerne, hvor dine penge står. Cypern er et glimrende eksempel på dette hvor der var et ”bank run”, og der blev sat et loft på udbetalinger pr. dag samt mange formuer forsvandt. Når du investerer i guld & sølv investerer du i fremtiden og du sikrer dine penge. Der er mange fordele ved at investerer i ædelmetaller. Læs flere nyheder fra guldbranchen på vores nyheds side. Vi garanterer for branchens bedste guldpriser om det så handler om investering i guld, sølv eller plating. Dette omhandle også salg af dit guld og/eller sølv. Se vores guldpriser hvis du har smykker eller lignende du vil sælge eller have en vurdering på. Vi står altid til din rådighed med svar på dine spørgsmål.

 

Priser på investerings guld & sølv findes på vores webshop.

Vi har tilføjet guldmønter, sølvmønter der sælges med brugtmoms, guldbarrer, sølvbarrer samt guldsmykker til guldprisen.

Investering i guld via guldbarre

Lav en investering i Guld og få din egen guldbar i hånden

En anden grund til at investere i guld eller sølv er, at ædelmetallerne aldrig vil miste sin fulde værdi, da det er en omfattende proces at udvinde fra jorden. Hvor guld brydes i aktive miner, udvindes der ca. 1-5 g. finguld pr. ton. Et andet faktum er, at ædelmetallerne gennem hele historien har været brugt som betalingsmiddel og spiller stadig en vigtig rolle i mange kulturer enten som gaver, smykker og investering. Oftest købes guld i form af smykker, især i Asian og mellemøsten, hvor det betragtes som investering på samme tid. Brug guld som gave og giv samtidig en unik og special gave til en du holder af. Der findes mængder til alle lejligheder, små som store guldbarrer. Guld og sølv har desuden den funktion at det ikke forgår, hvorimod penge kan brænde.

Investering i guld vil du med andre ord ikke fortryde og mange kunder som har investeret i Guld hos os, fortæller at der er noget fortryllende over at have sin egen investerings guldbar i hånden. Det giver en helt anden tryghed fordi man kan opbevare den i mange år uden at tænke på at den vil miste sin fulde værdi. Der er en grund til at centralbankerne og lande er stor opkøbere af Guld og sølv og har været det igennem mange år.

Køb og salg af din guldinvestering

Fremgangsmåde ved investering i guld hos Vitus Guld

  • Bestilling af Guldbarrer og guldmønter sker via vores webshop eller ved telefonisk henvendelse.
  • Webshoppen kan du betale med kreditkort, bankoverførsel eller vælge kontant betaling i vores butik. (dog maks. 50.000 kr. i kontanter)
  • Når vi modtager din bestilling, bestiller vi guldet og leveringstiden er ca. 2-4 hverdage. Ved bankoverførsel skal vi først se pengene på kontoen inden guldet bestilles hjem.
  • Vi kan også sende det med posten, dette kan gøres via webshoppen ved check ud.

Hvis du en dag skal sælge dit guld igen?

Hvis du en dag skal sælge dit guld igen, tilbyder Vitus Guld en særaftale med kunder, som har investeret i guld hos os. Vi lover at købe guldbarrer og guldmønter tilbage til 3 % under børsprisen. (Ved fremvisning af gyldig faktura).

Dette gør at vores kunder får det mindste spread ved investering i fysisk guld. Vitus Guld forhandler ikke papir guld.

Sølv og guldmønter

Investering i guldmønter

Investering i sølv

Den sydafrikanske Krugerrand 1 oz (31,1 gram finguld)

Den mest udbredte guldinvestering – og også nok mest kendte – er den sydafrikanske Krugerrand guldmønt, der første gang blev udgivet i 1967. Investér i Krugerranden her

Vitus Guld forhandler 1 oz (31,1 gr findguld) mønter til fordelagtige guldpriser.

Investering i guldmønt via 1oz Krugerrand

Den canadiske Gold Maple Leaf 1 oz (31,1 gram finguld)

Den canadiske Gold Maple Leaf er den officielle guldmønt fra Canada, og er produceret af Royal Canadian Mint. Udtænkt af Walter Ott, det er en af de pureste guldmønter i verden med et guld indhold på 0,9999 % (~24 karat) Mønten blev indført i 1979. Investér i Gold Maple Leaf her

Vitus Guld forhandler mønten i 1 oz til fordelagtige guldpriser.

Investering i 1 kg sølvbarrer

Investering i sølvbarrer er eftertragtet blandt investorer da sølv bruges i mange henseender i industrien. Ulempen er dog at der er moms på sølv men hvis sølv igen kommer op på det historisk højeste niveau, taler vi her om en stigning på 100 %. Mange spår sølv en lysende fremtid grundet dens mange muligheder. Investér i 1kg sølvbarrer her

Vitus Guld forhandler sølvbarrer til markedets bedste sølvpriser.

Investering i guld set ved 6 stackede sølvbarre

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 8980 1234

Christian
Bestyrer i Hvidovre

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.