Hvorfor foretage en investering i guld?

 • Guld er penge.
 • Guld bevarer din købekraft over tid.
 • Guld er din finansielle forsikring imod kriser.
 • Guld har været fundamentet i det monetære system.
 • Guldet er i din besiddelse og du er ikke afhængig af andre.
 • Guld har en historie som betalingsmiddel på over 5000 år.
 • Fysisk guld kan handles verden over i alle valutaer.

Hvorfor handle med Vitus Guld?

 • Vitus Guld er et Dansk firma.
 • Vi tilbyder en tilbagekøbs aftale til vores kunder.
 • Vitus Guld er professionelle og passionerede.
 • Vi sætter en ære i vores navn og troværdighed.
 • Vitus Guld har mere end 10 års erfaring i guldbranchen.
 • Vitus Guld har det bedste ry og er nr. 1 på Trustpilot
 • Betal med op til 500.000 kr. på dit kreditkort på webshoppen.
 • Betal med bankoverførsel ved større ordre.

Investering i guld og sølv hos Vitus Guld

 • Bestilling af investerings guld & sølv sker via vores webshop.
 • På Webshoppen kan du betale med kreditkort & bankoverførsel
 • Efter modtaget betaling for din bestilling (Senest 24 timer efter bestilling), bestiller vi guldet. Leveringstiden er ca. 1-6 uger grundet Covid 19, da det primært bestilles direkte fra Schweiz. Nogle produkter er lagerførende og vil være angivet således på webshoppen.
 • Vi aftaler afhentning med kunden eller en værdiforsikret forsendelse.

Hvis du vil sælge dit guld og sølv igen?

Hvis du en dag skal sælge dit guld og sølv igen, tilbyder Vitus Guld en særaftale med kunder, som har investeret i guld og sølv hos os. Vi lover at købe guldbarrer og guldmønter tilbage til 3 % (Ved fremvisning af gyldig faktura og indpakningen er intakt på guld og sølv). Dette gør at vores kunder får et mindre ’’spread’’ ved investering i fysisk guld og sølv.

Book et møde med os og medbring fakturaen.

Overskuelig købsproces

Vælg ønskede produkter og tilføj til Kurv

Vælg betalingsmetode samt afhentning eller forsendelse

Vi kontakter dig på mail eller telefon

Leveringstid fra Schweiz 1-6 uger efter modtaget betaling

Vitus Guld i medierne

Vitus Guld medvirkede i P1 programmet ''Følg Pengene'' d. 17 juni 2020 hvor der blev talt om guldmarkedet

Læs mere om Vitus Guld og investering i guld i Berlingske d. 27 juli 2019

Læs mere om Vitus Guld og investering i guld i Berlingske

Guldbarre & Guldmønter er en sikker langsigtet investering

En Investering i guld, vil du med andre ord ikke fortryde og mange kunder som har investeret i guld hos os, fortæller at der er noget fortryllende over at have sin egen investerings guldbarre i hånden. Det giver en helt anden tryghed fordi man kan opbevare den i mange år uden at tænke på at den vil miste sin fulde værdi. Måske vil den endda stige i værdi, men pointen er at du sikrer de penge du allerede har tjent. Der er en årsag til at centralbanker og lande er stor opkøbere af guld og sølv. Guld betragtes altså som en sikker havn for både private & erhverv såvel som regeringer og banker. Historisk set har guldet bevaret sin værdi, og sikret mange menneskers købekraft igennem inflation og deflation samt kriser. Den enorme gæld der er i verden i øjeblikket gør at mange investorer søger til guldet som investering og at der er en kraftig stigning af kunder hos Vitus Guld og andre forhandlere verden over. Mange investeringseksperter og rådgivere mener at man skal have guld i sin investerings portefølje for at sikre en del af formuen og opveje risikoen ved sin investering i aktier, der jo som bekendt kan gå i nul.

Guld er den ultimative tryghed

Vitus Guld forhandler guldbarre, også kaldet investeringsguld. Guldbarrer og guldmønter har altid været menneskets sikre investering i tider med uro og ustabilitet. Guld og guldbarre har desuden spillet en vigtig rolle i historiens monetære system. Man skal ikke længere tilbage end til 1970’erne hvor guld var fundamentet i det monetære system. Guld er din forsikring imod kommende kriser, inflation/deflation og konjunktur svingninger. En anden indlysende grund til at eje guld er at det er et sjældent metal og at efterspørgslen globalt er stigende.

Når du investerer i guld & sølv investerer du i en sikker fremtid. Der er mange fordele ved at investerer i ædelmetaller. Læs flere analyser om investering i guld på vores blogside.

Guldmønter og guldbarre

Læs i Finans.dk - Corona-udbrud løfter guldpris, steget 7 pct. siden indtog i Europa. Salg af investeringsguld slår nye rekorder

Læs artikel

Læs i Finans.dk - Corona-udbrud løfter guldpris, steget 7 pct. siden indtog i Europa. Salg af investeringsguld slår nye rekorder

Danskerne har købt guldbarrer som aldrig før - Børsen Investor 25 maj 2020

Læs artikel

Danskerne har købt guldbarrer som aldrig før - Børsen Investor 25 maj 2020

Investeringsguldmønter har en historie

Guldmønter har været brugt igennem historien som betalingsmiddel og har til alle tider fascineret mennesket. I dag er guldmønterne stadig lovligt betalingsmiddel i mange lande, og rundt omkring i verden kan man sælge guld og få den lokale valuta følgende verdensmarkedsprisen uanset om det er guldmønter eller guldbarrer.

Mange lande har valgt at udstede deres egne guldmønter som investerings objekter. Vitus Guld forhandler de mest populære guldmønter såsom den Sydafrikanske Krügerrand, den Canadiske maple leaf, den engelske Britannia og den østrigske Philharmoniker. Er man på udkig efter andre guldmønter er man velkommen til at kontakte os med en forespørgsel.

null

Guldbarre

null

Guldmønter

null

Guldsmykker

null

Platinbarre

Du kan også investere i sølvbarre