Vitus Guld

Vitus Guld køber og sælger ædelmetaller i alle former, guld, sølv, platin og palladium. Vi giver den højeste guldpris og sølvpris for gamle guldsmykker, sølvbestik der ikke bruges mere samt kander, skåle og fade i sølv. Få en gratis vurdering og få tilbudt Danmarks højeste guldpriser og sølvpriser med prismatch. Desuden sælger vi investerings guldbarre og sølvbarrer til konkurrence dygtige guldpriser og endnu engang med prismatch. Invester i guld på vores webshop allerede i dag og får din guldbarre eller sølvbarre i hånden.

Vitus Guld er Danmarks største guldhandler med det bedste renommé i guld-branchen.

I sommeren 2010 åbnede den første afdeling af Vitus Guld, som i dag ligger i Hvidovre. I starten var Vitus Guld primært specialiseret i opkøb af guld og sølv. Virksomheden har siden hen ekspanderet både geografisk og udvidet sine aktiviteter. Forretningens anden del består af salg af investerings guld- og sølvbarre samt guld- og sølvmønter.

Vitus Guld åbnede vores Århus afdeling i 2012, hvor vores bestyrer Jan blev ansat. Siden hen er Vitus Guld godt forankret i Aarhus og omegn. i 2019 åbnede Vitus Guld vores Odense afdeling beliggende på den hyggelige gågade i en ældre charmerende bygning, hvor bestyrer Michael blev ansat. Sommeren 2020 blev det således til endnu en afdeling i Lyngby, midt i Corona. Lyngby er dejlig by og her er vi beliggende i endnu en ikonisk charmerende bygning kaldet Prtitzels gamle skofabrik på lyngby hovedgade 10C. 

Tillid, Ærlighed, formidabel kundeservice og konkurrencedygtige priser har været vejen til succes for Vitus Guld. At behandle alle ens, uanset status og erhverv samt om det er store eller små kunder, har været altid været en prioritet for os.  Vi har kundernes individuelle behov i centrum og giver den bedst mulige personlige kundeservice. På Trustpilot har flere tusinde kunder vurderet deres oplevelse hos Vitus Guld. Vi er stolte af de fremragende anmeldelser vi har fået og de resultater vi har opnået siden da. Vitus Guld er en af de største spillere på markedet for handel med fysiske ædelmetaller, og en position vi arbejder hårdt på at bevare.

Vitus Guld har en bevilling udstedt af politiet til handel med brugte genstande og ædelmetaller

og registreret hos Erhvervs- og selskabsstyrelsen

Vores CVR nr. 33 04 46 66

Vitus Guld er Danmarks største guldhandler med det bedste renommé i branchen

I sommeren 2010 åbnede den første afdeling af Vitus Guld, som i dag ligger i Hvidovre.

I starten var Vitus Guld primært specialiseret i opkøb af guld og sølv. Virksomheden har sidenhen ekspanderet både geografisk og udvidet sine aktiviteter. Forretningens anden del består af salg af investerings guld- og sølvbarre samt guld-og sølvmønter.

Hvad siger vores kunder?

Kontakt

Info@vitusguld.dk
Alle mails besvares indenfor 6 timer på hverdage

Tlf: 89 80 12 34
HUSK AT BOOKE ET MØDE

Telefontider
Man – Fre: 09.30 – 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vitus Gulds Bankforbindelse

Sydbank
Reg. nr. : 6819
Konto Nr. : 0001 143 467

IBAN: DK0268190001143467

SWIFT / BIC: SYBKDK22

Vores afdelinger

Vælg din nærmeste afdeling

Nyhedsbrev

Udfyld formularen og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så modtager du tilbud, nyheder og andre spændende fordele

Der gives samtykke til at modtage markedsføring vedrørende webshoppens produktsortiment

© 2022 – Vitus Guld – Privatlivspolitik

Designet af Aveo web&marketing

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.