Om os

Vitus Guld ApS er en dansk virksomhed, som primært har specialiseret sig i opkøb af guld og sølv fra private personer og virksomheder til Danmarks højeste guldpriser. Vi har Danmarks bedste renommé i guldbranchen og markedets højeste sølvpriser og guldpriser.

Siden år 2010 har vi ekspederet mere end 30.000 kunder. Vores team har en solid erhvervsmæssig baggrund, som supplerer hinandens kompetencer med henblik på, at kundernes individuelle behov altid er i centrum.

Vi ønsker at være de førende og bedste indenfor handel med brugt guld og sølv i Danmark, derfor lægger vi stor vægt på god service, hurtig ekspedition, diskretion, tilfredse kunder og en god kop kaffe og guldkarameller.

Vi garanterer for din og dit gulds sikkerhed, når du handler med Vitus Guld. Vi tilbyder et møde i professionelle og trygge omgivelser, hvor sikkerhed og service er i top. Vel mødt.

bevillig vitus guld

Vitus Guld forhandler investerings guld & diamanter

Vi sælger diamanter og investerings guld til en fordelagtig pris. Diamanter uanset størrelse og form kan handles til isættelse i et smykke hos din lokale guldsmed, eller en guldsmed anbefalet af Vitus Guld. Se mere under: Køb af diamanter.

Investerings guld er en sikker havn og fordelen er, at man ikke er afhængig af den stadig mere usikre digitale og økonomiske verden. Således får man sin helt egen fysiske guldbar leveret, eller afhentet hos os, som man kan opbevare hvor man har lyst til. Vi anbefaler, at man har en bankboks eller et særligt sted til opbevaring. Se mere under invester i guld og sølv.

 

 

Vi har bevilling udstedt af politiet til handel med ædelmetaller og er registreret hos Erhvers- og selskabsstyrelsen. Vores Cvr nr.: 33 04 46 66

DANSIKRING DIRECT

Vi opbevarer altid guld og sølv sikkerhedsmæssige korrekt i værdibokse.

Bygningen er udstyret med alarmsystem og er videoovervåget, samt tilknyttet vagtværnet Dansikring.

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 8980 1234

Christian
Bestyrer i Hvidovre

  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.