Vitus Guld er Danmarks største guldhandler med det bedste renommé i guld-branchen. Vitus Guld køber og sælger ædelmetaller i alle former, guld, sølv, platin og palladium.

I sommeren 2010 åbnede den første afdeling af Vitus Guld, som i dag ligger i Hvidovre. I starten var Vitus Guld primært specialiseret i opkøb af guld og sølv. Virksomheden har siden hen ekspanderet både geografisk og udvidet sine aktiviteter. Forretningens anden del består af salg af investerings guld- og sølvbarre samt guld- og sølvmønter.

Tillid, Ærlighed og konkurrencedygtige priser er vejen til succes. Vi har altid kundernes individuelle behov i centrum og giver vores kunder den bedste personlige service. På Trustpilot har flere tusinde kunder vurderet deres oplevelse hos Vitus Guld. Vi er stolte af de fremragende anmeldelser vi har fået.

bevillig vitus guld

Vitus Guld forhandler investerings guld & diamanter

Vi sælger diamanter og investerings guld til en fordelagtig pris. Diamanter uanset størrelse og form kan handles til isættelse i et smykke hos din lokale guldsmed, eller en guldsmed anbefalet af Vitus Guld. Se mere under: Køb af diamanter.

Investerings guld er en sikker havn og fordelen er, at man ikke er afhængig af den stadig mere usikre digitale og økonomiske verden. Således får man sin helt egen fysiske guldbar leveret, eller afhentet hos os, som man kan opbevare hvor man har lyst til. Vi anbefaler, at man har en bankboks eller et særligt sted til opbevaring. Se mere under invester i guld og sølv.

 

 

Vi har bevilling udstedt af politiet til handel med ædelmetaller og er registreret hos Erhvers- og selskabsstyrelsen. Vores Cvr nr.: 33 04 46 66

Vitus Guld afdelinger

Hvidovre

Århus

Odense

Lyngby

DANSIKRING DIRECT

Vi opbevarer altid guld og sølv sikkerhedsmæssige korrekt i værdibokse.

Bygningen er udstyret med alarmsystem og er videoovervåget, samt tilknyttet vagtværnet Dansikring.