Vitus guld sponsorater/støttesager 2011 – 2015

Vitus Guld har valgt at støtte sager som vi finder vigtige. Derfor har vi valgt at blive erhvervspartnere i flg. organisationer

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelses formål er at bekæmpe kræftsygdomme og deres følgevirkninger.

Konkret arbejder KB med forskning, forebyggelse og støtte af patienter og deres pårørende, ligesom KB taler patienternes sag over for myndighederne.

I formålsparagraffen hedder det, at Kræftens Bekæmpelse skal:

  • Forebygge kræftsygdommes opståen
  • Øge helbredelsesmulighederne
  • At begrænse de fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger af kræftsygdomme.

Vitus Guld donerede en 100 grams guldbar som blev solgt på auktion til 37.000 kr. i år 2012

Sclerose Foreningen

Scleroseforeningen er en demokratisk forening, med lokalt valgsystem og omkring 1000 frivillige, der har valgt at være aktive i arbejdet for de ca. 13.500 mennesker, der lider af sclerose i Danmark.
Det gør Scleroseforeningen ved at yde konkret støtte til scleroseramte i form af f.eks social- og psykolog-rådgivning, ved at støtte dansk scleroseforskning økonomisk og ved at informere om sclerose.

Det er Scleroseforeningens vision:

  • At sygdommen og dens følgevirkninger udryddes
  • At sikre mennesker med sclerose og deres pårørende de bedst mulige livsvilkår og et optimalt socialt sikkerhedsnet
  • At samfundet kender og respekterer mennesker med scleroses situation

Dansk Flygtninge Hjælp

Dansk Flygtningehjælp (DFH) er en privat humanitær organisation grundlagt i 1956. DFH arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål, at hjælpe med at skabe varige løsninger for flygtninge og internt fordrevne.

DFH forstår varige løsninger som ethvert tiltag, der kan være med til at skabe en permanent og tålelig løsning, så disse mennesker kan komme til at leve et normalt liv.

 

VITUS GULD

Vitus Guld var i 2013 sponsor for leoparden Dong´s nye guldtand

Ree Park´s (Ebeltoft safari) nordkinesiske hanleopard Dong kan nu bryste sig af at være den eneste af sin art i verden med en guldtand.

“Tandlægeskræk får muligvis en lidt anden betydning, når patienten er et skrækindjagende rovdyr. Efter at have knækket sin hjørnetand har Dong fået bortopereret en tandbyld, og tanden blev gjort klar til at få påsat en guldkrone. Det skete med et opbud af specialtandlæger fra TandDyreklinikken.  Nu er den sidste del af operationen så gennemført med succes.”

Det kommer næppe som nogen overraskelse for nogen, at en guldkrone er en kostelig tandprotese.

Selve guldet/tanden har Ree Park fået finansieret gennem et samarbejde med Vitus Guld, som er Danmarks førende guld- og sølvopkøber.

 

leo5

Book møde med mig

info@vitusguld.dk
+45 8980 1234

Christian
Bestyrer i Hvidovre

  • Slip fil her eller
    Tilladte filtyper: jpg, gif, png, pdf.