Handelsbetingelser - fysisk fremmøde

For at handle med Vitus Guld skal du være fyldt 18 år og fremvise gyldigt legitimation i form af pas eller kørekort samt sygesikring. Har du ikke medbragt dette, kan vi ikke gennemføre handlen iht. loven, da vi fører kosterbog godkendt af politiet.

Udbetaling

Udbetaling sker via bankoverførsel til Danske registrerings og konto numre.

Returret og forbehold for fejl

Accepterer du vores tilbud på dit guld & sølv, accepterer du samtidig, at returretten frafalder og dit guld & sølv bliver smeltet om til genanvendelse i industrien eller bliver solgt som brugte genstande. Såfremt der efter salg konstateres en fejlvurdering fra Vitus Guld, forbeholder vi os retten til at korrigere afregningsbilaget. Kunden kan få de pågældende fejlvurderede effekter retur, acceptere ændringen eller annullere handlen.

Behandling af fortrolige oplysninger

Alle dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og bliver kun brugt i forbindelse med handel med Vitus Guld som loven foreskriver.

Garanti

Når du handler med Vitus Guld får du en kvittering/afregningsbilag med stempel og underskrift. Pengene overføres til din bankkonto indenfor 1-2 bankdage iht. aftale og gældende love.

Send guld og sølv gratis med post

Du bedes venligst udfylde og acceptere vores online formular. Se mere under send dit guld og sølv. Vi sender en label til din e-mail, som på forhånd er betalt og forsikret af Vitus Guld. HUSK AT MODTAGE EN KVITTERING, NÅR DU AFLEVERER DIN PAKKE I POSTHUSET.

Klargøring, analyse og vejning af dine medbragte genstande

Ved et personligt møde med Vitus Guld gennemgås samtlige genstande sammen med kunden samt vejningen, mens testning foregår i et separat rum med vores røntgen apparat. Hvis kunden ønsker en vurdering før fjernelse af diverse ukurante genstande fra smykkerne, f.eks. stene, perler mm., kan dette imødekommes, dog bliver samtlige fjernet ved salg.

Samtidig er Vitus Guld nødsaget til at file i, samt syreteste eller røntgenstråle alle genstandene, før et køb kan gennemføres. Bemærk! Fjernelse af diverse genstande, samt syretesten er på eget ansvar, Vitus Guld kan derfor ikke holdes ansvarlig for evt. skader på sten, smykker eller lign. genstande. Vi vurderer og overvejer altid kundernes ønsker/behov inden vi ”skader” genstandene. Mødet foregår i en åben og respektfuld dialog.

Vurdering af smykker, karatbestemmelse, vægt og prisudregning foregår uden beregning.

Behandling af kundeoplysninger

Vitus Guld behandler alle kundeoplysninger i overensstemmelse med gældende regler. Ved køb af varer på vores webshop accepterer du at du kan blive kontaktet telefonisk eller via e-mail ang. din ordre.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med dit salg til Vitus Guld ApS har du givet en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Kørekort nr (Krav fra myndighederne til vores kosterbog)
Din fødselsdato (Krav fra myndighederne til vores kosterbog)

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Politiet og andre relevante myndigheder har ligeledes adgang til ovenstående data.

Den dataansvarlige på vitusguld.dk er Vitus Guld ApS.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Vitus Guld ApS
CVR-nr. 33044666
Søvangsvej 1-5
2650 Hvidovre 8980 1234
E-mail: info@vitusguld.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at skrive til ovenstående mail.

Hvis du ønsker at klage over Vitus Guld’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen

Borgergade 28,5.
1300 København
telefon 33 19 32 00
e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Klagemuligheder & Spørgsmål

Har du spørgsmål ang. En ordre eller generelle spørgsmål til hvordan et køb foregår, kan du ringe til os på 8980 1234 eller skrive en mail til os på info@vitusguld.dk så skal vi med glæde hjælpe dig.

Har du en klage over et produkt eller andet er du velkommen til at kontakte os, så vi kan løse problemet. Vitus Guld har Danmarks bedste kundeservice så mon ikke vi finder en løsning der tilgodeser begge parter. Vi vil i hvert fald gøre vores ypperste, for at du får en positiv oplevelse af os som firma og din handel med os.

Skulle det nu være tilfældet at det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload

Ekstraordinær Travlhed

Vi oplever en enorm travlhed efter vores Tv2 News indslag samt rigtig høje guld & sølvpriser.

Derfor vil der være længere behandlingstid på ordrer lagt på vores webshop, på telefonen og på mail henvendelser. Vi takker for jeres forståelse :)    

Travlt