1 billion dollar mønt!

1 billion dollar mønt!

Nu hvor gældsloftet formentlig skal hæves endnu en gang, og man derfor undgår at gå i betalingsstandsning, bliver det spændende at se om gælden stadig fortsætter med samme fart. Hvis gældsloftet ikke bliver hævet har man jo stadig muligheden for at producere en platin mønt med en pålydende værdi på 1 Trillion US dollars, deponere den hos FED ???????????? og vupti, så har man til at betale regninger ????. Mange mener det var en ”accounting gimmick” men stadig teoretisk muligt.
[dt_gap height=”10″ /]
Man kan jo spørge sig selv, hvorfor have et gældsloft hvis man alligevel bare hæver det når man igen har stiftet for høj gæld ????. Vi har globalt set den højeste gæld i ”fredstid” nogensinde. Vil man læser mere om dette så har vi to links til det.
[dt_gap height=”10″ /]

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload

Ekstraordinær Travlhed

Vi oplever en enorm travlhed efter vores Tv2 News indslag samt rigtig høje guld & sølvpriser.

Derfor vil der være længere behandlingstid på ordrer lagt på vores webshop, på telefonen og på mail henvendelser. Vi takker for jeres forståelse :)    

Travlt