Dagens Guldpris

Dagens guldpris bliver opdateret hver morgen til aktuelle børspriser. Dagens guldpris skifter fra dag til dag og varierer alt efter udsvingene på det globale marked. Vi opdaterer altid dagens guldpris klokken ni om morgenen og retter til hvis der sker store udsving i guldprisen i løbet af dagen. Hos Vitus Guld vil dagens guldpris vil være den højeste du kan få i landet for dit gamle guld og sølv.

Dagens Guldpris bliver påvirket af makroøkonomiske faktorer, nøgletal fra USA, firma regnskaber, central bankernes rentesats, efterspørgsel og udbud samt den generelle udvikling på råvare markedet. Guldprisen om dagen kan falde eller stige alt efter hvilke nyheder der kommer ud. Dagens guldpris kan variere gennemsnitlig fra omkring en til fire procent. Der kan forekomme store stigninger eller fald i særtilfælde som vi så i april måned år 2013, hvor guldprisen faldt med over 33 procent på to dage. Dette var det største fald i nogle og tredive år. Dette var et særtilfælde men på daværende tidspunkt var guldprisen også på sit historisk højeste niveau nogensinde målt i Dollars og Euro.

Dagens guldpris er udregnet fra www.24hgold.com hvor aktuelle guldpriser findes. Det eneste tidspunkt hvor guldprisen holder pause er i weekenden hvor alle markeder er lukket. Først åbner de asiatiske markeder, derefter de europæiske og senere på dagen de amerikanske markeder. Dagens guldpris er højere end dem som guldsmedene tilbyder og netop derfor er Vitus Guld blevet en af de førende på markedet for guld og sølv opkøb.

Vi har opbygget branchens bedste navn grundet vores gode service, dagens højeste guldpris, professionalitet, kundefokus, ærlighed, pålidelighed og troværdighed. Når dagens guldpris og dagens sølvpris er høj sælger folk deres gamle guld og sølv i form af smykker og sølv i form af bestik og korpus samt smykker. Vitus Guld er garant for dagens højeste sølv og guldpris.

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload