Forebyggelse af Svindel i Vitus Guld

Vitus Guld opdaterer hvidvask og svindel protokoller samt retningslinjer

Vi oplever desværre flere forsøg fra kriminelle der prøver at købe guld fra os med penge fra illegitime kilder, for guld er et let omsætteligt metal:

Vi føler os derfor nødsaget til at tage ansvar og præventivt sikre tryghed og gennemsigtighed i vores handler, hvilket betyder at du som kunde vil opleve at du i stigende grad skal identificere dig selv både hvis du vælger at afhente i en af vores afdelinger eller vil have din ordre tilsendt.

IT kriminalitet er desværre stigende og lige nu er der fokus på svindel med MIT ID / NEM ID.

Det er desværre ikke længere muligt at sende til afhentningssted, men kun til hjemmeadresse, til den person der har lagt ordren. Hvis man ikke er hjemme så bliver pakken videresendt til et afhentningssted nær kundens bopæl, som kunden kan afhente senere.

Forsendelse – Betaling med bankoverførsel
Er din ordre på eller over 50.000 kr. bedes du uploade en kopi af dit pas eller kørekort samt sygesikring på ”sikker Id upload” funktionen nederst på hjemmesiden iht. hvidvask protokoller. Dette skal kun gøres første gang du handler med os og igen hvis dine informationer ændres. Kopierne printes ud fysisk og vedlægges din ordre og slettes digitalt efterfølgende.

Forsendelse – Betaling med Kreditkort
Er din ordre på eller over 50.000 kr. bedes du uploade en kopi af dit pas eller kørekort, kopi af dit sygesikring samt det kort der er brugt som betaling på ”sikker Id upload” funktionen nederst på hjemmesiden iht. hvidvask protokoller. Dette skal kun gøres første gang du handler med os. Kopierne printes ud fysisk og vedlægges din ordre og slettes digitalt efterfølgende.

Afhentning i en af vores afdelinger – Betaling med bankoverførsel
Ved afhentning af ordrer i en af vores afdelinger bedes du medbringe pas eller kørekort samt sygesikring. Vi noterer dit billede ID nummer, og ved stikprøver tager vi en fysisk kopi af dit ID og vedlægger din ordre. Dette gør vi for at sikre at vi udleverer guldet/sølvet til den rette ejermand.

Afhentning i en af vores afdelinger – Betaling med kreditkort
Ved afhentning af ordrer i en af vores afdelinger bedes du medbringe pas eller kørekort, sygesikring samt det kort der er brugt til betalingen. Vi noterer dit billede ID nummer, og ved stikprøver tager vi en fysisk kopi af dit ID og vedlægger din ordre. Dette gør vi for at sikre at vi udleverer guldet/sølvet til den rette ejermand.

Generelt
Vitus Guld kan til enhver tid forbeholde sig retten til at tage stikprøver med ovenstående procedurer ved ordre under 50.000 kr. 

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload