Guldhandler i Odense: ”Mange søger mod guldet i krisetider”

Krig, inflation, usikkerhed på aktiemarkedet og negative renter får flere til at investere i guld. Guldhandleren Vitus Guld i Odense beretter om nyt boom i handlen.

 

Krig, inflation og rentestigninger er bare nogle af de ting, der får flere til at sætte investeringspengene i guld. Det mærkes tydeligt hos Vitus Guld i Odense. Forretningen har i marts i år sat ny rekord for den højeste omsætning på en måned i hele virksomhedens historie. I 2020 omsatte de for dobbelt så meget som året før, i 2021 var det næsten en halv gang mere end 2020, og så kom første kvartal i 2022 med en stigning på 50 procent i forhold til første kvartal 2021.

Efter et par år med rigtig stor travlhed, oplever vi nu endnu et boom i interessen for at investere i guld. Da krigen i Ukraine brød ud, opstod der endnu mere ustabilitet i den økonomiske situation, og endnu flere ville lægge deres investeringspenge i guld.

Michael Nielsen, der er bestyrer hos Vitus Guld i Odense.

Læs hele artiklen her 

https://www.mitodense.dk/guldhandler-i-odense-mange-soeger-mod-guldet-i-krisetider/

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload