Guldpris pr. gram

Guldprisen pr. gram kan varierer meget fra dag til dag. Dette skyldes at der er flere makroøkonomiske faktorer der påvirker råvarer markedet generelt. Guldprisen har set et fald i de seneste år og det har medført et massivt opkøb og efterspørgsel på guld og sølv. Mange mener at guldprisen burde have stabiliseret sig og at der er stigninger i vente i resten af 2015 samt 2016.

Da prisen toppede i år 2011/2012 lå guldprisen pr. gram for 24 karat på hele 326 kr. I juli 2015 har vi set en guldprise på omkring 237 kr. pr. gram. Dette er en væsentlig forskel men hvis man sammenligner med den laveste guldpris pr. gram som var 50 kr. i starten af år 2000, ligger vi stadig på et pænt niveau. Guldprisen pr. gram kan følges på Vitus Gulds hjemmeside under fanen Guldpriser og Sølvpriser hvor man også kan følge med i aktuelle priser fra børsen. Guldprisen pr. gram. For 14 karat guld ligger i juli måned 2015 på omkring 126 kr. pr. gram.

Guldprisen pr. gram for 18 karat ligger samme måned på omkring 162 kr. pr. gram. Da guldprisen toppede fik vores kunder helt op til 173 kr. pr. gram for 14 karat. Der er stor forskel på guldprisen pr. gram hos de forskellige opkøbere og guldsmede, men hos Vitus Guld er du altid garanteret den højeste guldpris pr. gram for de guld og sølv smykker du ikke bruger mere.

Vi holder et skarpt øje med guldprisen på børsen og er altid opdateret. Vi følger desuden med i hvad eksperter og førende analytikere mener om udviklingen i guldprisen pr. gram som vi nu deler ud af med vores kunder under fanen nyheder på vitusguld.dk . Vitus Guld giver dig de højeste guldpriser og sølvpriser pr. gram i Danmark. Vi har desuden været en af de førende på markedet i over 5 år.

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload