Guldpriserne 2016

Guldpriserne er på sit højeste niveau i 2016. Guldpriserne er steget omkring 17% siden januar 2016 og sølvpriserne er ligeledes steget omkring 14% målt i US dollars. Guldprisen er steget med 7% på bare en uge, hvilket er den højeste stigning de sidste 4 år. Guldpriserne er steget grundet uro på finansmarkedet. Det danske C20 indeks er faldet drastisk og andre aktiemarkeder verden rundt har oplevet en panisk stemning. Guldmarkedet har nydt godt af denne uro da folk har rykket deres kapital fra aktiemarkedet over til den sikre havn som guld er.

Guldpriserne 2016 – Sådan er udsigterne!

Guldpriserne 2016, som det ser ud nu, tegner til at være et gyldent år for det gyldne metal. Guldpriserne udvikler sig hele tiden og det bliver spændende at se om den stigning guld har leveret i den første halvanden måned holder resten af året.  En anden faktorer til guldets stigning er Janet Yellen fra The Federal Reserve der har været på talerstolen og udvist bekymring omkring markederne og truslen fra den lave oliepris.  Hun har dog lovet at de ville følge op med deres rentestigninger men at de ville se tiden an og agere derefter. Dette har medført at flere spekulerer over om markederne kan holde til de rentestigninger som The Federal Reserve har i udsigt.  Guldpriserne har i hvert fald nået et niveau som er det højeste i et år. Guldpriserne i år 2016 og deres høje niveau har medført at Vitus Guld har oplevet en kunde storm eller et ’’gold rush’’ hvor kunderne sælger ud af guldsmykker og sølvbestik til Danmarks højeste priser. Vitus Guld lever af at købe guld op fra private og forhandlere og har gjort dette i 6 år. De er Danmarks største og mest pålidelige guldopkøbere. Vitus Guld har det bedste renommé i branchen og en topscorer på 9,9 på Trustpilot, med andre ord, kunderne er meget tilfredse med deres salg af guld og sølvsmykker. De høje guldpriser gør at folk rydder op i skuffer og skabe og derved får omsat deres ædle metaller til kontanter som bruges på ferier, uforudsete regninger, nye smykker eller lignende. Guldpriserne hos Vitus guld opdateres jævnligt på www.vitusguld.dk/guldpriser /

Mange kunder der lægger inde med gamle guldsmykker eller sølvbestik der ikke bruges mere bliver meget overrasket over hvor høj en værdi det egentlig har. Mange får mange tusinde kroner mere for deres guld og sølv, end de havde regnet med. Guldpriserne ligger i skrivende stund på 1240 dollars pr. ounce, som er lig med 31,1 gram rent guld på børsen. Prisen var i starten af året på omkring 1050 dollars pr. ounce. Mange mener at det var bunden og at det kun kan gå op herfra. Om guldpriserne stabiliserer sig, falder eller stiger vil tiden vise men tiden er bestemt i favør for det ædle metal.  Vitus Guld sælger også investerings guld og har haft en stigning af salg til private i år 2015. En typisk grund for at investerer i guld er frygten for endnu en økonomisk krise, da guld altid vil fastholde en værdi, modsat aktier og obligationer og kigger man på historien har guld altid været et brugbart betalingsmiddel.

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload