Sælge Guld København

guld investering hos vitus guld Vitus Guld er lokaliseret i Hvidovre nær København. Vi ligger tæt på afkørsel 21 Avedøre Holme og tæt på Gammel Køgelandevej med kun 10 minutters kørsel fra indre by. Vitus Guld har masser af gratis parkeringspladser hvis man vil sælge sit guld i København. Ingen p-bøder at bekymrer sig om og nem tilgang fra både indre by og nordfra.

Vi har endda kunder der kommer til København fra Fyn, Sønderjylland og helt fra Nordjylland for at få de højeste priser, den bedste vurdering og branchens bedste service. Vi har haft en afdeling i Aarhus siden år 2012 og er allerede etableret med et godt navn hos vores kunder der oftest anbefaler andre at besøge os for at få deres guld og sølv vurderet i Aarhus eller i København. Vi er desuden Københavns førende guldopkøber og sølvopkøber. Vi køber alt fra smykker, tandguld, bestik og korpus i guld og sølv. Vitus Guld er beliggende i Hvidovre i nogle flotte lyse lokaler på 1 sal i et kontorarrangement tæt på København. Vi tager imod vores kunder i sikre lokaler med overvågning, overfaldstryk og alarmsystem.

Vi lægger stor vægt på diskretion så når man handler med Vitus Guld for salg af guld i København bliver man ekspederet på sit eget kontor med egen vurderingsekspert der vurderer, vejer og afgiver tilbud for de gamle smykker i guld og sølv som man ikke bruger mere. Genstandende bliver smeltet om og genanvendt i industrien, så alt bliver genbrugt. Der er flere aktører hvor man kan sælge sit guld i København til men med begrænsede p-pladser vælger folk typisk at køre 10 minutter til Vitus Guld i Hvidovre for at få solgt sine arvesmykker. Priserne er typisk også lavere i indre by end vi tilbyder vores kunder.

Vitus Guld handler med guldsmede og antikvitets forretninger fra hele Danmark og flere fra København. Ergo er det ikke kun private men også erhvervsdrivende der handler med Vitus Guld for at få de bedste priser i landet.

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload