Vitus Guld sponsorerer dansk verdensmester i thaiboxing

Vitus Guld sponsorerer dansk verdensmester i thaiboxing

”Jeg kan nu med stor glæde, offentliggøre en ny sponsor Vitus Guld .
Danmarks største guldhandler med det bedste renommé i guldbranchen. Vitus Guld er drevet af Christian Klingenberg, som selv er tidligere professionel thaibokser.
Vitus Guld har flere tusinde 5 stjernet anmeldelser og er senest blevet anerkendt med Børsens Gazelle pris i 2022.
Men det er ikke alt, Vitus Guld er ligeledes sponsor af Assouik Fight Night 2023 ” 💥
 
Vi er glade for at vi har fået muligheden for at sponsorer Youssef Assouik, 🥇Verdensmester i Thaiboxing 🥊 i flere af de store forbund. Youssef driver til daglig sit eget gym i Brønshøj (Assouik Gym) hvor han udover at kæmpe også underviser. Youssef er et billede på hårdt arbejde og dedikation samt talent og er samtidig en rollemodel for de unge i form af sit arbejde. Vi er glade for at kunne støtte op om hans karriere da Thaiboxing ikke er ligeså anerkendt som andre sportsgrene i Danmark, hvilket gør det økonomisk svært at drive på fuldtid. Vi ser frem til en masse gode resultater fremadrettet 💪

Book møde allerede i dag

Er du i tvivl om hvad du har liggende? Vil du gerne have en vurdering på forhånd, er du velkommen til at sende et billede af dine genstande hvor stemplerne fremgår tydeligt.

ID Upload

Ekstraordinær Travlhed

Vi oplever en enorm travlhed efter vores Tv2 News indslag samt rigtig høje guld & sølvpriser.

Derfor vil der være længere behandlingstid på ordrer lagt på vores webshop, på telefonen og på mail henvendelser. Vi takker for jeres forståelse :)    

Travlt